Wilujeng sumping


Listing kami nyayogikeun anjeun sareng sababaraha usaha anu panginten anjeun peryogi bantosan. Kami ogé nyayogikeun jasa wéb: Ieu kalebet jasa desain halaman wéb, dina halaman jasa optimasi, jasa SEO, pamekaran parangkat lunak khusus, sareng sajabina. Anjeun tiasa kéngingkeun propésional pikeun konsultasi pikeun nyiptakeun akun pangguna, ngajalankeun kampanye pamasaran Média Sosial sareng anu sanésna. Anjeun tiasa nyéwa jasa SEO anu bakal ngabantosan anjeun ngajantenkeun halaman wéb anjeun dina luhur mesin pencari utama sapertos Google, Bing, Yahoo sareng mesin pencari anu sanés. Konsultan kami tiasa ngabantosan anjeun pangkat sababaraha kecap konci anu relevan sareng ngabantosan jalma-jalma mendakan halaman wéb anjeun.



Diréktori Bisnis



Diréktori Halaman Wéb Bisnis

Mesin pencari parantos ngajantenkeun langkung gampang milarian hal sacara éfisién, pas anjeun milarian anjeun tiasa mendakan jutaan hasil pamilarian dina unggal mesin pencari utami sapertos Google, Yahoo sareng Bing, jst. Éta ngabantosan pikeun mendakan bisnis, jasa atanapi produk anu urang badé mésér.

Listing kami ngamungkinkeun usaha atanapi pamilik halaman wéb pikeun nambihan halaman wéb na kana diréktori kami. Nalika usaha ditambihan kana diréktori, éta ogé dianggo salaku backlinks kana halaman wéb utama sareng ogé ningkatkeun otoritas domain. Ngagunakeun jasa SEO anu leres mastikeun yén anjeun tiasa langkung luhur tibatan pesaing anjeun dina hal hasil search engine.

Aya sababaraha faktor SEO anu halaman wé kedah matuh pikeun mastikeun yén aranjeunna tiasa pangkat langkung luhur dina search engine. Langkung seueur faktor halaman wéb anu tiasa ngaoptimalkeun halaman wéb na, langkung seueur deui anu tiasa langkung luhur tibatan pesaing na. Ngagunakeun jasa SEO, penting pikeun anjeun pikeun ngagaduhan pangaweruh anu saé pikeun éta. Listing kami nyayogikeun anjeun ahli SEO anu tiasa ngabantosan anjeun konsultasi SEO sareng jasa SEO anu bakal ngabantosan halaman wéb anjeun pikeun pangkat langkung luhur dina hasil mesin Search. Naha anjeun ngarencanakeun ngamimitian halaman wéb atanapi parantos gaduh halaman wéb tapi peryogi optimalisasi, nyewa ahli propésional tina daptar diréktori mangrupikeun pilihan anu pangsaéna.





Desain Halaman Wéb Bisnis



Diréktori

Diréktori Bisnis



Pilarian terang langkung seueur ngeunaan halaman wéb Seo

Prosés SEO (Search Engine Optimization) mangrupikeun cara pikeun nutupan langkung seueur faktor sareng langkung saé tibatan situs anu saling bersaing.

SEO Online


Jasa Komputer



Desktop, Laptop & Alat Genggem

Komputer sareng gadget modéren tetep ngamutahirkeun ampir unggal dinten, komputer sayogi dina ukuran anu bénten-bénten, kalayan parangkat lunak anu béda sareng perangkat keras, fitur tambahan, sareng sajabana. Apdet sareng waktos penting upami anjeun badé nganggo sadaya fasilitas sareng fitur anu ditawarkeun ku téknologi

Mertimbangkeun résolusi alat anu béda, penting pikeun halaman wéb pikeun ngaoptimalkeun dirina pikeun nyocogkeun sadayana alat sareng henteu khusus pikeun hiji jinis. Ieu mangrupikeun bagian penting tina coding halaman wéb, dimana éta ngajantenkeun halaman wéb cocog sareng unggal alat, ngajantenkeun gancang sareng responsif sareng ngajaga coding tetep bersih

Jasa komputer ogé kalebet jasa perbaikan, perawatan, pembaruan sareng pembaruan anu mastikeun yén komputer tetep jalan sampurna. Diréktori kami nyayogikeun anjeun ahli anu tiasa ngabantosan anjeun kana solusi ngalereskeun komputer, masalah, pembaruan, konsultasi kanggo ningkatkeun kagancangan komputer sareng nyumponan kabutuhan anu sanés.



Langkung Ngeunaan Komputer




Desktop & Komputer Komputer



Jasa Komputer

Alat Genggem & Leutik


Jasa



Perbaikan Komputer


Jasa perbaikan komputer diperyogikeun nalika anjeun ngamimitian ningali masalah dina komputer kusabab masalah dina perangkat keras atanapi parangkat lunak.


Ngaronjatkeun Komputer


Nambihan atanapi ningkatkeun hard drive, RAM, kartu grafik, sareng sajabana atanapi paningkatan parangkat lunak sapertos windows, file media, sareng sajabana penting kusabab éta ngabantosan ngajalankeun komputer kalayan sampurna.


Pangropéa Komputer


Komputer mangrupikeun alat éléktronik sareng sami sareng alat anu sanés, éta ogé kedah diasuh sacara teratur. Ieu ngarujuk kana ngabersihkeun perangkat keras sareng parangkat lunak pikeun ningkatkeun kagancangan komputer, ningkatkeun aranjeunna nalika penting, jst.


Konsultasi Perbaikan Komputer


Anjeun panginten ngémutan nyalira masalah anjeun nyalira, tapi disarankeun pikeun nyewa para ahli anu tiasa nyayogikeun inpormasi sareng jasa penting pikeun nyingkirkeun masalah.


Listing Diréktori Bisnis atanapi Jasa

Diréktori kami nyusun daptar ahli sareng ahli anu tiasa masihan anjeun solusi pikeun masalah anjeun, tiasa ngabantosan dina ngajalankeun usaha anjeun sareng nawiskeun konsultasi.

Taros Kami


Jasa Situs Wéb


Nyiptakeun Halaman Wéb

Situs wéb mangrupikeun representasi online pikeun bisnis; éta didamel nganggo basa kode dasar sapertos HTML, CSS, JavaScript, PHP, sareng sajabana. Basa coding ieu henteu ngan ukur dianggo pikeun nyiptakeun halaman, tapi éta ogé ngabantosan anjeun pikeun masihan fungsi sareng fitur kana halaman wéb sareng ngabantosan ngadamel pangguna-interaktif sareng halaman wéb mesin pencari.

Dina halaman wéb, gambar, video sareng kontén mangrupikeun hal-hal anu katingali dina halaman wéb. Salian ti ieu, hal-hal sanés anu anjeun mendakan dina halaman wéb didamel nganggo basa kode dasar. Anjeun gaduh pilihan milari platform CMS atanapi pembina halaman wéb online anu tiasa ngabantosan anjeun pikeun nyiptakeun atanapi ngararancang halaman wéb kalayan gampang. Nanging, desain témplat ieu ogé didamel nganggo basa kode dasar sareng anjeun ogé tiasa ngédit témplat numutkeun kabutuhan anjeun. Kombinasi basa coding anu dianggo henteu kedah nyababkeun kasalahan atanapi ngirangan kagancangan beban halaman, éta kedah janten perhatian.

Aya dua jinis halaman wéb anu tiasa didamel

Statis Loka - Ieu umumna halaman wéb halaman sareng eusi anu statis atanapi tetep. Eusi dina halaman wéb ukur robih nalika aranjeunna diédit sacara manual.

Situs Dinamis - Ieu halaman wéb anu disetir dina pangkalan data, anu sacara otomatis diperbarui nalika eusi atanapi halaman ditambihan dina halaman wéb. Halaman wéb dianggap langkung seueur pangguna-interaktif sareng mesin pencari langkung ramah.



Langkung Ngeunaan Halaman Wéb




HTML5, CSS, PHP, JS Coding



Halaman wéb

Optimisasi Coding Kanggo SEO



Konsultasi

$ 49,00

Per Jam
Kontak

  • Domain
  • Hosting
  • Coding
  • Optimisasi
  • SEO


Desain

Biaya

Per Proyék
Kontak

  • HTML
  • CSS
  • Gambar
  • Bentuk
  • Peta


Pangwangunan

Biaya

Per Proyék
Kontak

  • HTML5
  • Diréktori
  • Analytics
  • Optimisasi
  • Coding


SEO

Biaya

Per Paket
Tambih deui ...

  • Onpage SEO
  • Kiriman
  • Adwords
  • Backlinks
  • Optimisasi


Naha anjeun peryogi konsultasi?

Nyaho sacara jelas naon prosésna sareng kamungkinan tiasa ngabantosan ngahémat artos sareng waktos ku pilihan anu pas.



SEO



Optimisasi Mesin Milarian

SEO nujul kana Search Engine Optimization; éta mangrupikeun bagian anu paling teu kapisahkeun dina ngajantenkeun halaman wéb dina mesin pencari. Aya sababaraha léngkah anu tiasa dilakukeun pikeun ngajantenkeun halaman wéb SEO ramah; ieu dimimitian ti mésér domain, kéngingkeun sérver hosting mendakan fitur sareng fasilitas anu ditawarkeunana sareng nyiptakeun halaman wéb anu nganggo coding bersih sareng valid.

Dina raraga ngagaduhan coding anu bersih sareng valid, anjeun kedah ngagaduhan élmu ngeunaan coding atanapi mendakan coder ahli pikeun nyiptakeun halaman wéb anu gancang anu search engine ramah sareng interaktif pikeun pangguna ogé. SEO penting sabab ngajantenkeun halaman wéb relevan sareng ngamungkinkeun pikeun kéngingkeun hasil pamilarian anu langkung saé.

Aya dua jinis SEO -



SEO internal

Ieu kalebet ngaoptimalkeun file, eusi sareng média dina halaman wéb anjeun, éta kalebet optimasi halaman, nambihan kontén sareng tag, jst.



SEO éksternal

Link Gedong, kintunan backlinks, kiriman daptar diréktori, sareng sajabina mangrupikeun bagian tina SEO Éksternal. Éta ngabantosan halaman wéb pikeun ngawangun otoritas sareng pangkat langkung luhur dina mesin pencari.




Langkung Ngeunaan SEO





Kode anu Dioptimalkeun & Tanda Anu Diperyogikeun



SEO

Daptar Lokal, Anu Datang, Backlink




Peryogi Konsultasi SEO?

Inpormasi jelas ngeunaan SEO (Search Engine Optimization) ngabantuan pikeun ngamimitian tina jalur anu leres.

Taros Kami


Pangiriman Mesin Search



Mesin Milarian sareng Kiriman Diréktori

Pikeun halaman wéb janten bagian tina World Wide Wéb sareng muncul dina hasil teangan penting pikeun ngalebetkeun URL dina daptar Search Engine sareng Diréktori. Mesin pencari sareng diréktori ogé dianggo pikeun kiriman feed situs ogé. Kiriman diréktori sareng pangiriman mesin pencari dianggap salaku salah sahiji strategi pangsaéna pikeun ngawangun otoritas domain sareng ngajantenkeun halaman wéb anjeun populér.

Nalika anjeun ngadamel halaman wéb anu anyar janten penting pikeun ngalebetkeun situs anjeun ka mesin pencari. Aya mesin pencari anu meryogikeun kintunan rutin pikeun unggal halaman wéb anyar anu anjeun tambihan kana halaman wéb anjeun, padahal aya halaman wéb sanés anu ngan ukur peryogi anjeun ngalebetkeun URL halaman wéb anjeun sareng aranjeunna ngorondang ngalangkungan halaman pikeun ngalebetkeunana sacara otomatis. Kiriman diréktori mangrupikeun ngirimkeun halaman wéb anjeun kana diréktori anu béda dumasar kana kategori sareng subkategori.

Upami anjeun gaduh bisnis, anjeun ngadamel halaman wéb nganggo basa kode dasar; anjeun nyimpen bagian optimalisasi dina pikiran sareng ngalengkepan halaman wéb. Hal salajengna anu difokuskeun nyaéta réngking anu langkung luhur dina hasil search engine. Link bangunan sareng kintunan backlinks mangrupikeun téhnik SEO éksternal anu anjeun kedah pokus pikeun mastikeun anjeun gaduh otoritas domain anu langkung luhur pikeun pangkat langkung luhur tibatan pesaing anjeun.

Anjeun tiasa ngaraos manpaat ngalebetkeun halaman wéb atanapi bisnis dina diréktori kami dina kategori sareng sub kategori anu relevan, dimana calon klien tiasa mendakan halaman wéb atanapi bisnis anjeun kalayan gampang.



Langkung Ngeunaan Kiriman





Milarian Mesin & Diréktori



Mesin Milarian

Mesin Tuang & Diréktori Tuang




Kiriman Halaman Wéb Pikeun Milarian Mesin

Hoyong kami ngirimkeun halaman wéb sakali atanapi dina waktos frékuénsi pikeun mesin pencari sareng diréktori online?

Hubungi Kami Dinten



Listing Diréktori Halaman Wéb Bisnis


Kirimkeun daptar halaman wéb dina kategori sareng sub kategori anu dipikahoyong kalayan inpormasi, logo sareng gambar



Kiriman Halaman Wéb Pikeun Diréktori Kami

Hoyong kirimkeun halaman wéb ka Diréktori halaman wéb gratis?

Kirimkeun Daptar