Komputer




Jasa Komputer

Komputer peryogi pembaruan rutin, pangropéa, pamutahiran sareng dina waktos ogé diropea.

Pangropéa sacara teratur tina komputer hartosna mastikeun komputer tiasa dianggo sampurna, nyingkirkeun kasalahan, nyepetkeun, ngajaga komputer anjeun mutahir sareng aman pisan. Ngainget pamutahiran téknologi dina émutan, komputer peryogi pembaruan sareng pembaruan anu teratur. Hartina, sakali-kali anjeun kedah ningkatkeun perangkat lunak sareng pakakas komputer.


Kami nyayogikeun anjeun daptar ahli anu tiasa ngabantosan anjeun dina ngalereskeun sareng ngaropea komputer.

Pembaruan parangkat lunak kalebet pembaruan antivirus, windows, media player, driver, sareng sajabana, nalika pembaruan hardware kalebet nambihan hard drive pikeun nambihan panyimpenan, ram upgrade pikeun nyepetkeun komputer, nambihan kartu grafis, nambihan kipas manaskeun atanapi ningkatkeun CPU, sareng sajabana Ngajaga komputer ditingkatkeun ku software sareng perangkat keras pangsaéna mastikeun fungsina sareng kaamanan anu leres.

Sanaos individu nganggap nyingkirkeun masalah atanapi ngalereskeun kasalahan nyalira, tapi disarankeun pikeun nyewa panyayogi komputer pikeun ahli pikeun mastikeun yén sadayana tiasa dianggo sareng anjeun gaduh jasa anu pangsaéna.




Taros Kami


Desktop & Komputer Komputer



Pakakas Komputer


Perbaikan, Pamutahiran, Pembaruan




Naon ari Komputer?

Komputer mangrupikeun alat anu dianggo pikeun ngalaksanakeun sababaraha prosés. Komputer sayogi dina sababaraha ukuran sareng éta dipaké pikeun ngalaksanakeun tugas anu béda anu ngabantosan pikeun ngahémat waktos sareng artos. Aya seueur parangkat lunak anu sayogi anu ngabantosan ngolah sababaraha tugas kalayan lancar.

Parangkat lunak umumna disebut salaku aplikasi, anu ngalaksanakeun tugas sacara otomatis sareng ngajantenkeun prosés langkung gampang. Ieu ngajantenkeun manajemén langkung gampang.

Milarian Panyadia Anu Milarian
Direktori milarian daptar ngamungkinkeun anjeun kéngingkeun daptar profesional anu ngabantosan anjeun ngalereskeun pakakas komputer sareng perangkat lunak. Aranjeunna bakal ngabantosan anjeun sareng supir sareng parangkat lunak anu diperyogikeun anu mastikeun yén fungsi komputer anjeun leres.

Daptar jasa perbaikan komputer urang kalebet propésional lokal sareng online anu tiasa ngabantosan anjeun dina unggal masalah ageung atanapi minor dina komputer. Aranjeunna henteu ngan ukur nawiskeun konsultasi pikeun anjeun tapi ogé nyayogikeun anjeun ngalereskeun sareng ningkatkeun jasa dumasar kana kabutuhan anjeun.

Anjeun gaduh pilihan pikeun milah panyayogikeun jasa dumasar daérah sareng anjeun tiasa nganggo pilihan kanggo nyéwa panyadia bisnis ngalereskeun komputer anu leres di daérah anjeun.





Perbaikan Komputer


Nalika aya masalah sareng hardware komputer éta bakal nyababkeun masalah sareng supirna sareng parangkat lunak. Nambahkeun perangkat keras anyar, parangkat lunak sapertos hard drive anu langkung ageung, kartu grapik atanapi kartu mémori pikeun nyepetkeun komputer nalika pamutahiran hardware manual diperyogikeun dina sababaraha pembaruan parangkat lunak.





Ngaronjatkeun Komputer


Ngajaga komputer anjeun ditingkatkeun nganggo parangkat lunak sareng perangkat keras pang anyarna parantos diperyogikeun, utamina nalika sadayana diupdate. Kéngingkeun perangkat keras sareng parangkat lunak anu anyar sareng ditingkatkeun sapertos kartu grafik, hard drive, windows sareng sajabana ngamungkinkeun penanganan anu leres pikeun tugas sareng prosés kalayan lancar.





Perbaikan Parangkat Lunak Komputer



Parangkat Lunak Komputer


Parangkat Lunak Ngaronjatkeun Software