Добредојде


Нашата листа ви обезбедува повеќе деловни активности за кои можеби ќе ви треба помош. Ние исто така обезбедуваме веб-услуги: Ова вклучува услуги за дизајнирање веб-страници, услуги за оптимизација на страници, услуги за оптимизација, развој на сопствен софтвер итн. Може да добиете професионалци за консултации за креирање кориснички сметки, водење маркетинг кампањи на социјалните мрежи и сè друго. Можете да ангажирате услуги за оптимизација кои ќе ви помогнат да ја рангирате вашата веб-страница на врвот од најголемите пребарувачи како Google, Bing, Yahoo и други слични машини за пребарување. Нашите консултанти можат да ви помогнат да рангирате за неколку релевантни клучни зборови и да им помогнете на луѓето да ја пронајдат вашата веб-страница.Бизнис директориумДиректориум на веб-страница за бизнис

Прелистувачите овозможија многу полесно да пребарувате работи ефикасно, откако ќе направите пребарување, ќе можете да најдете милиони резултати од пребарувањето на секој голем пребарувач како што се Google, Yahoo и Bing, итн. Тоа помага да се најде бизнис, услуга или производ што луѓето можеби ќе сакаат да го купат.

Нашиот список им овозможува на деловните субјекти или сопствениците на веб-страниците да ја додадат својата веб-страница во нашиот директориум. Кога бизнисот е додаден во директориумот, тој исто така работи како линкови до главната веб-страница и исто така го зголемува авторитетот на доменот. Користењето на вистинските услуги за оптимизација гарантира дека сте во можност да добиете повисок резултат од вашиот конкурент во однос на резултатите од пребарувачот.

Постојат неколку фактори за оптимизација што веб-страниците треба да ги почитуваат за да се осигурат дека се во можност да се рангираат повисоко на пребарувачот. Колку е поголем бројот на фактори за кои една веб-страница може да ги оптимизира своите веб-страници, толку повеќе може да добие повисока од своите конкуренти. Користејќи услуги за оптимизација, важно е да имате соодветно знаење за тоа. Нашата листа ви обезбедува професионалци за оптимизација што можат да ви помогнат со консултации со оптимизација и услуги за оптимизација кои ќе ви помогнат на вашата веб-страница да рангира повисоко на резултатите од пребарувачот Без оглед дали планирате да започнете веб-страница или веќе имате веб-страница, но ви е потребна оптимизација, најдобрата опција е ангажирање на професионалец од списокот со директориуми.

Дизајн на веб-страница за бизнисДиректориум

Бизнис директориумДознајте повеќе за веб-страницата SEO

Процесите за оптимизација (оптимизација на мотори) се начин да се покријат повеќе фактори и подобри од конкурентските страници.

SEO на Интернет


Услуги за компјутериДесктоп, лаптоп и рачни уреди

Современите компјутери и гаџети продолжуваат да се ажурираат скоро на дневно ниво, компјутерите се достапни во различни големини, со различен софтвер и хардвер, дополнителни карактеристики, итн. Ажурирањето со време е важно ако сакате да ги користите сите можности и карактеристики што ги нуди технологијата

Имајќи ја предвид резолуцијата на различни уреди, важно е веб-страница да се оптимизира за да ги собере сите уреди и да не биде посебна за еден вид. Ова е важен дел од кодирањето на веб-страница, каде што ја прави веб-страницата компатибилна со секој уред, ја прави брза и реагира и го одржува кодирањето чисто

Услугите за компјутери исто така вклучуваат услуги за поправка, одржување, ажурирања и надградби што ќе обезбедат компјутерот да работи совршено. Нашиот директориум ви обезбедува експерти кои можат да ви помогнат со компјутерски решенија за поправка, проблеми, надградби, консултации за зголемување на брзината на компјутерот и исполнување на другите потреби.Повеќе за компјутерите
Десктоп и лаптоп компјутериКомпјутерски услуги

Рачни и помали уреди


УслугиКомпјутерски поправки


Потребни се услуги за поправка на компјутер кога ќе почнете да гледате проблеми во вашиот компјутер поради проблеми во хардвер или софтвер.


Надградби на компјутерот


Додавањето или ажурирањето на хард дискови, RAM меморија, графичка картичка, итн. Или надградби на софтвер, како прозорци, медиумски датотеки, итн. Се важни затоа што помагаат во перфектно работење на компјутер.


Одржување на компјутер


Компјутерот е електронски уред и сличен на кој било друг уред, има потреба и од редовно одржување. Ова се однесува на чистење на хардверот и софтверот за зголемување на брзината на компјутерот, нивно надградување кога е важно, итн.


Консултации за поправки на компјутери


Можеби ќе размислите самостојно да се ослободите од вашиот проблем, но се препорачува да ангажирате професионалци кои можат да ви дадат неопходни информации и услуги за да се ослободите од проблемот.


Список на директориум за бизнис или услуга

Нашиот директориум составува список на професионалци и експерти кои можат да ви дадат решенија за вашите проблеми, можат да бидат корисни за успешно водење на вашиот бизнис и да понудат консултации.

Контактирајте не


Услуги за веб-страница


Создавање веб-страница

Веб-страница е Интернет-репрезентација на бизнис; креиран е со користење на основни јазици за кодирање како HTML, CSS, JavaScript, PHP, итн. Овие јазици за кодирање не се користат само за креирање страници, туку исто така ви помагаат да доделите функции и карактеристики на веб-страница и да помогнете во создавање кориснички интерактивни и пријателска веб-страница за пребарувачи.

На веб-страница, сликите, видеата и содржината се работи што се видливи на веб-страницата. Освен ова, други работи што ќе ги најдете на веб-страница се создаваат со користење на основен јазик за кодирање. Имате опција да барате платформи за CMS или градители на веб-страници преку Интернет што можат да ви помогнат да креирате или дизајнирате веб-страница со леснотија. Сепак, и овие дизајни на шаблони се создадени со користење на основен јазик за кодирање и исто така можете да ги уредувате шаблоните според вашите потреби. Комбинацијата на употребените јазици за кодирање не смее да предизвика грешки или да ја намали брзината на вчитување на страницата, мора да претставува загриженост.

Постојат два вида веб-страници што можат да се креираат

Статичка страница - ова се генерално веб-страници со една страница со статична или фиксна содржина. Содржината на веб-страницата се менува само кога се рачно изменети.

Динамичка страница - ова се веб-страници управувани од базата на податоци, кои автоматски се ажурираат кога содржината или страницата се додаваат на веб-страницата. Се смета дека веб-страницата е повеќе интерактивна за корисниците и попријателска за пребарувачот.Повеќе за веб-страниците
HTML5, CSS, PHP, JS кодирањеВеб-страници

Оптимизација за кодирање за оптимизацијаКонсултација

49,00 УСД

на час
Контакт

 • Домен
 • Хостирање
 • Кодирање
 • Оптимизација
 • SEO


Дизајн

Цена

по проект
Контакт

 • HTML
 • CSS
 • Слики
 • Формулари
 • Мапи


Развој

Цена

по проект
Контакт

 • HTML5
 • Директориум
 • Аналитика
 • Оптимизација
 • Кодирање


SEO

Цена

по пакет
Повеќе ...

 • Оптимизација на страницата
 • Поднесоци
 • Adwords
 • Линкови
 • Оптимизација


Дали ви треба консултација?

Знаејќи јасно кој е процесот и можностите, може да помогне во заштеда на пари и време со правилен избор.SEOОптимизација на моторите за пребарување

SEO се однесува на оптимизација на пребарувачи; тој е еден од најинтегралните делови за рангирање на веб-страница на пребарувачите. Постојат неколку чекори што може да се направат за да се направи веб-страница за оптимизација за веб-страници; ова започнува од купување домен, добивање на сервер за хостинг пронајдете ги карактеристиките и капацитетите што ги нуди и креирање веб-страница со чисто и важечко кодирање.

За да имате чисто и валидно кодирање, или треба да имате знаење за кодирање или да пронајдете стручен кодер за да креирате веб-страница за брзо вчитување, што е пријателска и интерактивна за машините за пребарување и за корисниците. SEO е важен затоа што ја прави релевантна веб-страница и и овозможува да добие подобри резултати од пребарувањето.

Постојат два вида на оптимизација -Внатрешна оптимизација

Ова се состои од оптимизирање на датотеките, содржината и медиумите на вашата веб-страница, вклучува оптимизација на страницата, додавање содржина и ознаки, итн.Надворешно оптимизација

Градење на врски, поднесување линкови, поднесување списоци со директориуми и така натаму е дел од надворешното оптимизација. Помага на веб-страница да гради авторитет и да се рангира повисоко на машините за пребарување.
Повеќе за оптимизација

Оптимизиран код и неопходни ознакиSEO

Локални списоци, посетители, линкови
Потребна ви е консултација за оптимизација?

Јасните информации за оптимизација (оптимизација на мотори) помагаат да се започне од правилниот пат.

Контактирајте не


Поднесување на пребарувачиПрелистувачи и поднесоци за директориуми

За една веб-страница да биде дел од Светската мрежа и да се појави на резултатите од пребарувањето, важно е да ја доставите URL-то на списоците со пребарувачот и Директориумите. Пребарувачот и директориумите се користат и за поднесоци на веб-страницата. Поднесоците од директориумот и поднесоците од пребарувачот се сметаат за една од најдобрите стратегии за градење на авторитет на домен и за правење на вашата веб-страница популарна.

Како што креирате нова веб-страница, станува важно да ја доставите вашата страница до машините за пребарување. Постојат пребарувачи за кои е потребно редовно испраќање за секоја нова веб-страница што ја додавате на вашата веб-страница, додека има други веб-страници на кои ви треба само да ја доставите URL-адресата на вашата веб-страница и тие индексираат низ страниците за да ги достават автоматски. Поднесувањето директориум се однесува на поднесување на вашата веб-страница до различни директориуми засновани на категориите и подкатегориите.

Кога имате бизнис, креирате веб-страница со користење на основен јазик за кодирање; го имате предвид делот за оптимизација и ја комплетирате веб-страницата. Следно на што треба да се фокусирате е повисок ранг на резултатите од пребарувачот. Градење врски и поднесување линкови е надворешна техника на оптимизација за која треба да се фокусирате за да бидете сигурни дека имате повисок авторитет на доменот за да рангирате повисоко од вашиот конкурент.

Можете да уживате во придобивките од поднесување на вашата веб-страница или бизнис на нашиот директориум во релевантни категории и под категории, каде што потенцијалните клиенти можат лесно да ја најдат вашата веб-страница или бизнис.Повеќе за поднесоците

Прелистувачи и директориумиПребарувачите

Мотори за напојување и Директориуми за храна
Поднесување веб-страница за пребарувачи

Сакате да доставиме веб-страница еднаш или навремена фреквенција до пребарувачите и онлајн директориумите?

Контактирајте не денесСписок на директориуми на веб-страница за бизнис


Поднесете список на веб-страници во посакуваната категорија и подкатегорија со информации, лого и сликиПоднесување веб-страница до нашиот директориум

Сакате да доставите веб-страница до Директориумот за веб-страници бесплатно?

Поднесете список