Sugeng rawuh


Listing nyedhiyakake macem-macem bisnis kanggo sampeyan. Kita uga nyedhiyakake layanan web: Iki kalebu layanan desain situs web, layanan optimasi kaca, layanan SEO, pangembangan perangkat lunak khusus, lan liya-liyane. Sampeyan bisa njaluk profesional kanggo konsultasi kanggo nggawe akun pangguna, mbukak kampanye pemasaran Media Sosial lan liya-liyane. Sampeyan bisa nyewa layanan SEO sing bakal mbantu sampeyan pangkat situs web ing ndhuwur mesin telusuran utama kayata Google, Bing, Yahoo lan mesin telusuran liyane sing padha. Konsultan bisa mbantu sampeyan pangkat sawetara tembung kunci sing relevan lan mbantu wong golek situs web.



Direktori Bisnis



Direktori Situs Web Bisnis

Mesin Panelusuran nggawe gampang banget nggoleki barang kanthi efisien, yen sampeyan telusuran sampeyan bisa nemokake jutaan asil telusuran ing saben mesin telusuran utama kayata Google, Yahoo lan Bing, lan liya-liyane. Iki mbantu golek bisnis, layanan utawa produk sing pengin dituku.

Listing ngidini bisnis utawa pamilik situs web nambahake situs web menyang direktori. Nalika bisnis ditambahake menyang direktori, iki uga bisa digunakake minangka backlink menyang situs web utama lan uga nambah panguwasa domain. Nggunakake layanan SEO sing bener mesthekake sampeyan bisa entuk luwih dhuwur tinimbang pesaing babagan asil mesin telusuran.

Ana sawetara faktor SEO sing kudu ditrapake situs web kanggo mesthekake bisa pangkat luwih dhuwur ing mesin telusuran. Luwih akeh faktor sing bisa dioptimalake situs web, mula bisa uga luwih dhuwur tinimbang pesaing. Nggunakake layanan SEO, sampeyan kudu ngerti babagan babagan SEO. Listing kasebut nyedhiyakake profesional SEO sing bisa mbantu konsultasi SEO lan layanan SEO sing bakal mbantu situs web sampeyan luwih dhuwur tinimbang asil mesin Telusuran. Apa sampeyan ngrancang miwiti situs web utawa wis duwe situs web nanging kudu ngoptimalake, nyewa profesional saka dhaptar direktori minangka pilihan sing paling apik.





Desain Situs Web Bisnis



Direktori

Direktori Bisnis



Sinau luwih lengkap babagan situs web Seo

Proses SEO (Optimisasi Mesin Telusuran) minangka cara kanggo nutupi luwih akeh faktor lan luwih apik tinimbang situs sing saingan.

SEO Online


Layanan Komputer



Piranti Desktop, Laptop & Genggem

Komputer lan gadget modern terus nganyari meh saben dina, komputer kasedhiya kanthi macem-macem ukuran, kanthi piranti lunak lan hardware sing beda, fitur tambahan, lsp. Dianyari kanthi wektu iku penting yen sampeyan pengin nggunakake kabeh fasilitas lan fitur sing ditawakake teknologi

Ngelingi resolusi piranti sing beda-beda, penting situs web kudu ngoptimalake awake dhewe supaya pas karo kabeh piranti lan ora cocog karo siji jinis. Iki minangka bagean penting saka kode situs web, sing nggawe situs web kompatibel karo saben piranti, nggawe cepet lan responsif lan njaga kode tetep resik

Layanan komputer uga kalebu layanan ndandani, pangopènan, nganyari lan nganyari supaya komputer bisa tetep sampurna. Direktori nyedhiyakake sampeyan ahli sing bisa mbantu ngatasi solusi, masalah, upgrade, konsultasi kanggo nambah kacepetan komputer lan memenuhi kebutuhan liyane.



Liyane babagan Komputer




Komputer Desktop & Laptop



Layanan Komputer

Piranti Genggem & Cilik


Layanan



Ndandani Komputer


Layanan ndandani komputer dibutuhake nalika miwiti ndeleng masalah ing komputer amarga ana masalah ing perangkat keras utawa piranti lunak.


Nganyarke Komputer


Nambah utawa nganyarke hard drive, RAM, kertu grafis, lsp. Utawa upgrade piranti lunak kaya windows, file media, lsp penting kanggo mbantu komputer supaya bisa mlaku kanthi sampurna.


Pangopènan Komputer


Komputer minangka piranti elektronik lan padha karo piranti liyane, uga butuh perawatan rutin. Iki nuduhake ngresiki perangkat keras lan piranti lunak kanggo nambah kacepetan komputer, nganyarke yen penting, lsp.


Konsultasi Perbaikan Komputer


Sampeyan bisa uga mikir yen nyingkirake masalah dhewe, nanging disaranake ngrekrut profesional sing bisa menehi informasi lan layanan penting kanggo ngatasi masalah kasebut.


Listing Direktori Bisnis utawa Layanan

Direktori nyusun dhaptar profesional lan ahli sing bisa menehi solusi kanggo masalah sampeyan, bisa mbantu ngatasi bisnis kanthi sukses lan nawakake konsultasi.

Hubungi Kita


Layanan Situs Web


Nggawe Situs Web

Situs web minangka perwakilan online bisnis; digawe nganggo basa kode dhasar kaya HTML, CSS, JavaScript, PHP, lsp. Basa ngode iki ora mung digunakake kanggo nggawe kaca, nanging uga mbantu sampeyan menehi fungsi lan fitur menyang situs web lan mbantu nggawe interaktif pangguna lan situs web sing ramah mesin telusuran.

Ing situs web, gambar, video lan konten minangka barang sing katon ing situs web. Kajaba iki, prekara-prekara liyane sing ditemokake ing situs web digawe nganggo basa kode dhasar. Sampeyan duwe pilihan kanggo nggoleki platform CMS utawa pembangun situs web kanthi online sing bisa mbantu sampeyan nggawe utawa ngrancang situs web kanthi gampang. Nanging, desain template iki uga digawe nganggo basa kode dhasar lan sampeyan uga bisa ngowahi template miturut kabutuhan. Gabungan basa ngode sing digunakake ora bisa nyebabake kesalahan utawa nyuda kacepetan ngemot kaca, mula kudu dadi perhatian.

Ana rong jinis situs web sing bisa digawe

Situs Statis - Umume situs web siji kaca kanthi konten statis utawa tetep. Konten ing situs web mung bakal diganti nalika diowahi kanthi manual.

Situs Dinamis - Iki minangka situs web sing adhedhasar database, sing dianyari kanthi otomatis nalika konten utawa kaca ditambahake menyang situs web. Situs web kasebut dianggep luwih interaktif pangguna lan luwih ramah mesin telusuran.



Liyane babagan Situs Web




HTML5, CSS, PHP, JS Coding



Situs web

Optimisasi Coding Kanggo SEO



Konsultasi

$ 49,00

Saben Jam
Kontak

  • Domain
  • Hosting
  • Coding
  • Optimisasi
  • SEO


Desain

Biaya

Saben Proyek
Kontak

  • HTML
  • CSS
  • Gambar
  • Wangun
  • Peta


Pangembangan

Biaya

Saben Proyek
Kontak

  • HTML5
  • Direktori
  • Analytics
  • Optimisasi
  • Coding


SEO

Biaya

Saben Paket
Liyane ...

  • SEO Onpage
  • Kiriman
  • Adwords
  • Link balik
  • Optimisasi


Apa sampeyan butuh konsultasi?

Ngerti kanthi cetha apa proses lan kemungkinan bisa ngirit dhuwit lan wektu kanthi pilihan sing tepat.



SEO



Search Engine Optimization

SEO nuduhake Optimisasi Mesin Telusuran; iku minangka salah sawijining bagean paling penting ing situs web ing mesin telusuran. Ana sawetara langkah sing bisa ditindakake kanggo nggawe situs web SEO ramah; iki diwiwiti saka tuku domain, entuk server hosting nemokake fitur lan fasilitas sing ditawakake lan nggawe situs web kanthi kode sing resik lan bener.

Kanggo nduwe coding sing resik lan bener, sampeyan uga kudu duwe ilmu babagan koding utawa golek coder ahli kanggo nggawe situs web loading kanthi cepet sing ramah mesin uga interaktif kanggo pangguna. SEO penting amarga nggawe situs web relevan lan ngidini entuk asil telusuran sing luwih apik.

Ana rong jinis SEO -



SEO Internal

Iki kalebu ngoptimalake file, konten lan media ing situs web sampeyan, kalebu optimasi kaca, nambah konten lan tag, lsp.



SEO Eksternal

Link Bangunan, pengajuan backlink, pengajuan dhaptar direktori, lan liya-liyane minangka bagean saka SEO Eksternal. Iki mbantu situs web kanggo nggawe otoritas lan pangkat luwih dhuwur ing mesin telusuran.




Liyane babagan SEO





Kode sing Dioptimalake & Tag sing Perlu



SEO

Listing Lokal, Pengunjung, Backlink




Perlu Konsultasi SEO?

Informasi sing jelas babagan SEO (Optimisasi Mesin Telusuran) mbantu miwiti saka jalur sing bener.

Hubungi Kita


Pengajuan Mesin Telusuran



Mesin Telusuran lan Kiriman Direktori

Kanggo situs web dadi bagean saka World Wide Web lan ditampilake ing asil telusuran, penting ngirim URL ing dhaptar Mesin Telusuran lan Direktori. Mesin telusuran lan direktori uga digunakake kanggo ngirim feed situs. Kiriman direktori lan pangiriman mesin telusuran dianggep minangka salah sawijining strategi paling apik kanggo nggawe panguwasa domain lan nggawe situs web sampeyan populer.

Nalika nggawe situs web anyar, sampeyan kudu ngirim situs menyang mesin telusuran. Ana mesin telusuran sing mbutuhake pangiriman rutin kanggo saben kaca web anyar sing ditambahake menyang situs web, dene ana situs web liyane sing mung mbutuhake sampeyan ngirim URL situs web lan nyusup liwat kaca kanggo ngirim kanthi otomatis. Kiriman direktori nuduhake ngirim situs web sampeyan menyang direktori sing beda adhedhasar kategori lan subkategori.

Yen duwe bisnis, sampeyan nggawe situs web nggunakake basa kode dhasar; sampeyan tetep ngelingi optimasi lan ngrampungake situs web. Sabanjure kanggo fokus yaiku peringkat sing luwih dhuwur ing asil mesin telusuran. Kirim link lan ngirim tautan balik yaiku teknik SEO eksternal sing kudu fokus kanggo nggawe manawa sampeyan duwe otoritas domain sing luwih dhuwur supaya pangkat luwih dhuwur tinimbang pesaing.

Sampeyan bisa nguntungake ngirim situs web utawa bisnis ing direktori ing kategori lan sub kategori sing relevan, ing ngendi calon klien bisa nemokake situs web utawa bisnis kanthi gampang.



Luwih lengkap babagan Pengajuan





Mesin Telusuri & Direktori



Mesin Telusuri

Mesin Pakan & Direktori Pangan




Kiriman Situs Web Kanggo Nggoleki Mesin

Pengin kita ngirim situs web sapisan utawa frekuensi wektu menyang mesin telusuran lan direktori online?

Hubungi Kita Dina iki



Listing Direktori Situs Web Bisnis


Kirim dhaptar situs web ing kategori lan sub kategori sing dipengini kanthi informasi, logo lan gambar



Kirim Situs Web Kanggo Direktori Kita

Pengin ngirim situs web menyang Direktori situs web kanthi gratis?

Kirimake Listing