Mirëseardhje


Listimi ynë ju ofron shumë biznese për të cilat mund të keni nevojë për ndihmën. Ne gjithashtu ofrojmë shërbime në internet: Kjo përfshin shërbime të dizajnimit të faqeve të internetit, shërbime të optimizimit të faqeve, shërbime SEO, zhvillim të softuerit me porosi, etj. Ju mund të merrni profesionistë për konsultim për të krijuar llogari përdoruesi, për të drejtuar fushata të marketingut në Mediat Sociale dhe gjithçka tjetër. Ju mund të punësoni shërbime SEO që do t'ju ndihmojnë të renditni faqen tuaj në internet mbi motorët kryesorë të kërkimit si Google, Bing, Yahoo dhe motorë të tjerë të ngjashëm kërkimi. Konsulentët tanë mund t'ju ndihmojnë të renditeni për disa fjalë kyçe përkatëse dhe t'i ndihmoni njerëzit të gjejnë faqen tuaj të internetit.Drejtoria e BiznesitDrejtoria e Uebfaqeve të Biznesit

Motorët e kërkimit e kanë bërë shumë më të lehtë kërkimin e gjërave në mënyrë efikase, pasi të bëni një kërkim, jeni në gjendje të gjeni miliona rezultate kërkimi në çdo motor kërkimi të madh si Google, Yahoo dhe Bing, etj. Ndihmon për të gjetur një biznes, shërbim ose një produkt që njerëzit mund të dëshirojnë ta blejnë.

Listimi ynë lejon bizneset ose pronarët e faqeve të internetit të shtojnë faqen e tyre në directory tonë. Kur një biznes shtohet në një direktori, ai gjithashtu punon si lidhje në faqen kryesore dhe gjithashtu rrit autoritetin e domenit. Përdorimi i shërbimeve të duhura të SEO siguron që ju të jeni në gjendje të merrni më shumë se konkurrenti juaj për sa i përket rezultateve të motorëve të kërkimit.

Ekzistojnë disa faktorë SEO me të cilët faqet e internetit duhet të respektojnë për të siguruar që janë në gjendje të renditen më lart në motorët e kërkimit. Sa më shumë që numri i faktorëve të jetë në gjendje të zgjedhë faqet e internetit, aq më shumë është në gjendje të rritet më shumë se konkurrentët e saj. Përdorimi i shërbimeve SEO, është e rëndësishme për ju që të keni njohuritë e duhura në lidhje me të. Listimi ynë ju ofron profesionistë të SEO që mund t'ju ndihmojnë me konsultime SEO dhe shërbime SEO që do të ndihmojnë faqen tuaj të internetit të renditet më lart në rezultatet e motorëve të kërkimit. Pavarësisht nëse po planifikoni të filloni një faqe në internet ose tashmë keni një faqe në internet, por keni nevojë për optimizim, punësimi i një profesionist nga lista e drejtorisë është opsioni më i mirë.

Krijimi i faqes në internet të biznesitDrejtoria

Drejtoria e BiznesitZbuloni më shumë rreth faqes në internet Seo

Proceset e SEO (Optimizimi i Motorëve të Kërkimit) janë mënyra për të mbuluar më shumë faktorë dhe më mirë sesa faqet konkurruese.

SEO Online


Shërbime KompjuterikePajisjet desktop, laptopë dhe dore

Kompjuterët dhe pajisjet moderne vazhdojnë të azhurnohen pothuajse çdo ditë, kompjuterët janë të disponueshëm në madhësi të ndryshme, me softuer dhe pajisje të ndryshme, karakteristika shtesë, etj. Të azhurnoheni me kohën është e rëndësishme nëse doni të përdorni të gjitha pajisjet dhe tiparet e ofruara nga teknologjia

Duke marrë parasysh rezolucionin e pajisjeve të ndryshme, është e rëndësishme që një faqe në internet duhet të zgjedh vetveten që të përshtatet me të gjitha pajisjet dhe të mos jetë e veçantë për një lloj. Kjo është një pjesë e rëndësishme e kodimit të një faqe në internet, ku e bën faqen e internetit të përputhshme me çdo pajisje, e bën atë të shpejtë dhe të përgjegjshme dhe për të mbajtur të pastër kodimin

Shërbimet e kompjuterëve gjithashtu përfshijnë shërbime riparimi, mirëmbajtje, azhurnime dhe azhurnime që sigurojnë që kompjuteri të funksionojë në mënyrë të përsosur. Drejtoria jonë ju ofron ekspertë që mund t'ju ndihmojnë me zgjidhjet e riparimit të kompjuterit, çështjet, azhurnimet, konsultimet për të rritur shpejtësinë e kompjuterit dhe për të përmbushur nevojat e tjera.Më shumë rreth kompjuterëve
Kompjuter desktop dhe laptopShërbime Kompjuterike

Pajisjet dore dhe më të vogla


ShërbimetRiparimet e kompjuterit


Shërbimet e riparimit të kompjuterit janë të nevojshme kur filloni të shihni probleme në kompjuterin tuaj për shkak të problemeve në harduer ose softuer.


Përmirësimet kompjuterike


Shtimi ose azhurnimi i disqeve të forta, RAM, kartave grafike, etj. Ose azhurnimet e programeve si dritaret, skedarët media, etj janë të rëndësishme sepse ato ndihmojnë në mbajtjen e përsosur të një kompjuteri.


Mirëmbajtja e kompjuterit


Kompjuter është një pajisje elektronike dhe e ngjashme me çdo pajisje tjetër, gjithashtu ka nevojë për mirëmbajtje të rregullt. Kjo i referohet pastrimit të harduerit dhe softuerit për të rritur shpejtësinë e kompjuterit, azhurnimin e tyre kur është e rëndësishme, etj.


Konsultimi i Riparimeve të Kompjuterit


Ju mund të mendoni të heqni qafe problemin tuaj vetë, por rekomandohet të punësoni profesionistë që mund t'ju ofrojnë informacione dhe shërbime thelbësore për të hequr qafe problemin.


Lista e Drejtorive të Biznesit ose Shërbimit

Lista jonë përpilon një listë të profesionistëve dhe ekspertëve që mund t'ju ofrojnë zgjidhje për problemet tuaja, mund të jenë të dobishme në drejtimin e biznesit tuaj me sukses dhe të ofrojnë konsulta.

Na kontaktoni


Shërbimet e Uebfaqes


Krijimi i një Uebfaqe

Uebfaqja është një përfaqësim në internet i një biznesi; është krijuar duke përdorur gjuhë themelore të kodimit si HTML, CSS, JavaScript, PHP, etj. Këto gjuhë kodimi nuk përdoren vetëm për të krijuar faqe, por gjithashtu ju ndihmojnë të caktoni funksione dhe karakteristika në një faqe në internet dhe të ndihmoni në krijimin e një ndërveprimi dhe faqe interneti miqësore për motorët e kërkimit.

Në një faqe në internet, imazhet, videot dhe përmbajtja janë gjërat që janë të dukshme në faqen e internetit. Përveç kësaj, gjërat e tjera që ju gjeni në një faqe në internet janë krijuar duke përdorur gjuhën bazë të kodimit. Ju keni mundësinë të kërkoni për platforma CMS ose ndërtues të faqeve në internet që mund t'ju ndihmojnë të krijoni ose hartoni një faqe në internet me lehtësi. Sidoqoftë, edhe këto modele të shablloneve krijohen duke përdorur gjuhën bazë të kodimit dhe gjithashtu mund të modifikoni modelet sipas nevojave tuaja. Kombinimi i gjuhëve të kodimit të përdorura nuk duhet të shkaktojë ndonjë gabim ose të ulë shpejtësinë e ngarkimit të faqes, duhet të jetë shqetësues.

Ekzistojnë dy lloje të faqeve të internetit që mund të krijohen

Static Site - Këto janë zakonisht faqe në një faqe me një përmbajtje statike ose fikse. Përmbajtja në faqen e internetit ndryshon vetëm kur ato redaktohen manualisht.

Site Dinamik - Këto janë faqe në internet që drejtohen nga baza e të dhënave, të cilat azhurnohen automatikisht kur përmbajtja ose faqja shtohet në faqen e internetit. Uebfaqja konsiderohet të jetë më interaktive për përdoruesit dhe më miqësore për motorët e kërkimit.Më shumë rreth faqeve të internetit
Kodimi HTML5, CSS, PHP, JSUebsajtet

Optimizimi i kodimit për SEOKonsultimi

49,00 dollarë për

orë
Kontaktoni

 • Domain
 • Pritja
 • Kodimi
 • Optimizimi
 • SEO


Projektimi

Kosto për

Projekt
Kontaktoni

 • HTML
 • CSS
 • Imazhe
 • Formularët
 • Hartat


Zhvillimi

Kosto për

Projekt
Kontaktoni

 • HTML5
 • Drejtoria
 • Analizat
 • Optimizimi
 • Kodimi


SEO

Kosto për

Paketim
Më shumë ...

 • SEO në faqe
 • Parashtresat
 • Adwords
 • Backlinks
 • Optimizimi


Keni nevojë për një konsultë?

Njohja e qartë se cili është procesi dhe mundësitë mund të ndihmojë në kursimin e parave dhe kohës me zgjedhjen e duhur.SEOOptimizimi i makinave të kërkimit

SEO i referohet Optimizimit të Motorëve të Kërkimit; është një nga pjesët më integrale të renditjes së një faqe në internet në motorët e kërkimit. Ka disa hapa që mund të ndërmerren për ta bërë një faqe interneti SEO miqësore; kjo fillon nga blerja e një domeni, marrja e një serveri pritës për të gjetur tiparet dhe lehtësitë që ofron dhe krijimin e një faqe në internet me kodim të pastër dhe të vlefshëm.

Në mënyrë që të keni një kodim të pastër dhe të vlefshëm, ose duhet të keni njohuri në lidhje me kodimin ose të gjeni një kodues ekspert për të krijuar një faqe në internet me ngarkim të shpejtë që është miqësore për motorët e kërkimit dhe interaktive për përdoruesit gjithashtu. SEO është e rëndësishme sepse e bën një faqe në internet të rëndësishme dhe e lejon atë të marrë rezultate më të mira kërkimi.

Ekzistojnë dy lloje të SEO -SEO e brendshme

Kjo përfshin optimizimin e skedarëve, përmbajtjes dhe medias në faqen tuaj të internetit, përfshin optimizimin në faqe, shtimin e përmbajtjes dhe etiketave, etj.SEO e jashtme

Ndërtimi i Lidhjeve, dorëzimi i lidhjeve, paraqitja e listave të drejtorive dhe kështu me radhë është një pjesë e SEO-së së Jashtme. Ndihmon një faqe në internet për të ndërtuar autoritet dhe për t'u renditur më lart në motorët e kërkimit.
Më shumë rreth SEO

Kodi i optimizuar dhe etiketat e nevojshmeSEO

Listimet lokale, vizitorët, backlinks
Keni nevojë për Konsultim SEO?

Informacioni i qartë në lidhje me SEO (Optimizimi i Motorëve të Kërkimit) ndihmon për të filluar nga rruga e duhur.

Na kontaktoni


Paraqitja e motorëve të kërkimitMotorët e Kërkimit dhe Dorëzimet e Direktorive

Që një faqe në internet të jetë pjesë e Rrjetit MbarëBotëror dhe të shfaqet në rezultatet e kërkimit është e rëndësishme të paraqisni URL në listat e Motorëve të Kërkimit dhe Drejtorive. Motori i kërkimit dhe direktoritë përdoren gjithashtu për paraqitjet e faqeve të internetit gjithashtu. Parashtresat e direktorisë dhe paraqitjet e motorëve të kërkimit konsiderohen si një nga strategjitë më të mira për të ndërtuar autoritetin e domain-it dhe për ta bërë faqen tuaj të internetit të popullarizuar.

Ndërsa krijoni një faqe të re në internet, bëhet e rëndësishme të paraqisni faqen tuaj te motorët e kërkimit. Ka motorë kërkimi që kërkojnë paraqitje të rregullta për çdo faqe të re në internet që ju shtoni në faqen tuaj të internetit, ndërsa ka faqe të tjera interneti që ju duhet vetëm të paraqisni URL-në e faqes tuaj të internetit dhe ata zvarriten nëpër faqe për t'i paraqitur ato automatikisht. Dorëzimi i direktorisë i referohet paraqitjes së faqes suaj të internetit në drejtori të ndryshme bazuar në kategoritë dhe nënkategoritë.

Kur keni një biznes, krijoni një faqe në internet duke përdorur gjuhën bazë të kodimit; ju mbani në mend pjesën e optimizimit dhe plotësoni faqen e internetit. Gjëja tjetër për t'u përqëndruar është renditja më e lartë në rezultatet e motorëve të kërkimit. Ndërtimi i lidhjeve dhe dorëzimi i lidhjeve është teknika e jashtme e SEO-së në të cilën duhet të përqendroheni për t'u siguruar që keni autoritet më të lartë të domain-it për tu renditur më lart se konkurrenti juaj.

Ju mund të shijoni përfitimin e paraqitjes së faqes suaj të internetit ose biznesit në direktorinë tonë në kategoritë përkatëse dhe nënkategoritë, ku klientët e mundshëm mund ta gjejnë faqen tuaj të internetit ose biznesin tuaj me lehtësi.Më shumë rreth dorëzimeve

Motorët e kërkimit dhe DirektoritëMotorë kërkimi

Motorët e furnizimit dhe Direktoritë e Feed-it
Dorëzimi i faqes në internet për motorët e kërkimit

Dëshironi që ne të paraqesim uebfaqen një herë ose në kohë me frekuencë te motorët e kërkimit dhe direktoritë në internet?

Na Kontaktoni SotLista e Direktorive të Uebfaqeve të Biznesit


Dorëzoni listën e faqeve në kategorinë e dëshiruar dhe nënkategorinë me informacione, logo dhe imazheDorëzimi i faqes në Drejtorinë Tonë

Dëshironi të paraqisni faqen e internetit në Drejtorinë e faqes në internet falas?

Paraqisni listën