Kompjuterët
Shërbime Kompjuterike

Kompjuterët kanë nevojë për azhurnime, mirëmbajtje, azhurnime të rregullta dhe herë pas here për riparime.

Mirëmbajtja e rregullt e kompjuterëve do të thotë të siguroheni që kompjuteri po funksionon në mënyrë të përsosur, të hiqni qafe gabimet, të shpejtoni, ta mbani kompjuterin tuaj të azhurnuar dhe plotësisht të siguruar. Duke mbajtur parasysh azhurnimet teknologjike, kompjuteri ka nevojë për azhurnime dhe azhurnime të rregullta. Kjo do të thotë, një herë në një kohë do t'ju duhet të azhurnoni softuerin dhe harduerin e kompjuterit tuaj.


Ne ju ofrojmë një listë të profesionistëve që mund t'ju ndihmojnë në riparimin dhe mirëmbajtjen e kompjuterit.

Përmirësimet e softuerëve përfshijnë azhurnimin e antivirusit, windows-it, media player-it, shoferëve, etj, ndërsa azhurnimet e harduerëve përfshijnë shtimin e disqeve të forta për të shtuar hapësirën ruajtëse, azhurnimet e ramve për të shpejtuar kompjuterin, shtimin e kartave grafike, shtimin e ventilatorit të ngrohjes ose azhurnimin e CPU-së, etj. Mbajtja e kompjuterit i azhurnuar me softuerin dhe harduerin më të mirë siguron funksionimin dhe sigurinë e duhur.

Megjithëse individët mendojnë të heqin qafe problemet ose të rregullojnë gabimet vetë, por rekomandohet të punësoni një ofrues të shërbimit kompjuterik ekspert për t'u siguruar që gjithçka po funksionon mirë dhe keni shërbimet më të mira.
Na kontaktoni


Kompjuter desktop dhe laptopPajisje kompjuterike


Riparimi, Përmirësimet, Përditësimet
Çfarë është një kompjuter?

Një kompjuter është një pajisje që përdoret për të kryer procese të ndryshme. Kompjuterët janë në dispozicion në madhësi të ndryshme dhe ato përdoren për të kryer detyra të ndryshme që ndihmojnë në kursimin e kohës dhe parave. Ekziston shumë softuer i disponueshëm që ndihmon në përpunimin e detyrave të ndryshme pa probleme.

Softueri zakonisht referohet si aplikacione, të cilat kryejnë detyra automatikisht dhe i bëjnë proceset shumë më të lehta. Kjo e bën menaxhimin shumë më të lehtë.

Gjeni Ofruesit e tjerë Kërkimi
i listave të Direktorisë ju lejon të merrni një listë të profesionistëve që ju ndihmojnë në riparimet e harduerit dhe softuerit të kompjuterit tuaj. Ata do t'ju ndihmojnë me drejtuesit dhe softuerin e nevojshëm që sigurojnë funksionimin e duhur të kompjuterit tuaj.

Lista e shërbimit tonë të riparimit të kompjuterit përfshin si profesionistë vendas ashtu edhe profesionistë në internet që mund t'ju ndihmojnë me çdo problem të madh ose të vogël me kompjuterin tuaj. Ata jo vetëm që ju ofrojnë konsultë por gjithashtu ju ofrojnë shërbime riparimi dhe azhurnimi bazuar në nevojat tuaja.

Ju keni mundësinë të renditni ofruesit e shërbimeve sipas rajoneve dhe mund të përdorni opsionet për të punësuar ofruesit e duhur të biznesit për riparimin e kompjuterit në zonën tuaj.

Riparimet e kompjuterit


Kur ka ndonjë problem me pajisjen kompjuterike, kjo do të shkaktojë probleme me drejtuesin dhe programin kompjuterik. Shtimi i pajisjeve të reja, programeve të tilla si hard drive më i madh, kartave grafike ose kartave të kujtesës për të shpejtuar kompjuterët kur kërkohet azhurnimi manual i pajisjeve në disa azhurnime të softuerit.

Përmirësimet kompjuterike


Mbajtja e kompjuterit tuaj të azhurnuar me softuer dhe pajisje të fundit është bërë një domosdoshmëri, veçanërisht kur gjithçka merr azhurnime. Marrja e pajisjeve dhe programeve të rinj dhe të azhurnuar si karta grafike, hard drive, dritare etj lejon trajtimin e duhur të detyrave dhe proceseve pa probleme.

Riparimi i softverit kompjuterikProgram kompjuterik


Azhurnimi i softverit kompjuterik